Entree kosten/ instap kosten.
– De kosten van elke afzonderlijke computerinvoer bedraagt $15 USD per foto.
– Sets van foto’s kunnen worden ingevoerd.
– De kosten van mobiele telefooninvoer zijn $2 USD per foto.
– De instapbedragen zijn onbeperkt in alle categorieën en apparaten.


Prijzen geld.
Alle geldprijzen worden betaald via de meest geschikte internationale betaalmethode. Denk eraan: het gaat niet om de beste camera, de beste fotograaf of het ontwerp maar het gaat om het ultieme moment! Leg het moment zo goed mogelijk vast en verzend jouw beste foto(s)!!

Aanmeldingsvoorwaarden.

Vul je naam in, email adres, titel van de wedstrijd(en) waaraan je wilt deelnemen, je kunt tijdens je aanmelding Nederlands of Engels gebruiken, en geef ons inzicht en uitleg over jou ‘‘moment of art’’.

Tijdens onze competities staan wij open voor alle talen, leeftijden, nationaliteiten, dromen en geloven. Terwijl het leven om ons heen doorgaat verwachten wij van jou het perfecte moment opname! ‘‘Wij zijn de jagers van stedelijke jungles en we zwerven door gebieden om zo onze onschatbare digitale herinneringen vast te leggen die je kunt beschouwen als een echt meesterwerk.’’
Inspireer ons.
Tijdens deze wedstrijden kun je de juryleden op drie verschillende manier imponeren.

Kijk, help ons kijken.
1) We willen verwantschap, natuurlijke schoonheid, onbetwistbare energie, levensbloed, macrowonderen, pure onschuld of de harde werkelijkheid van de wereld zien in de meesterwerken die je ons aanbiedt en laat zien.

Voel, laat ons voelen.

2) We willen onze harten sneller laten kloppen zoals de regen snel tegen het buitenraam aan tikt en als medefotografen en kunstenaren willen we gestimuleerd worden terwijl jij ons het moment beschrijft dat deze foto jouw lied bevriezen. Vertel ons waarom dit ultieme fotomoment een echt meesterwerk is en deel mag uitmaken van een echte art collectie die mensen inspireert en hoe jouw foto de implicaties laat zien van “never learning humans on this forever churning earth”.

Luister, praat tegen ons.

3) We willen de adem horen tussen onze lippen, ofwel vanwege gelach ofwel vanwege de angst die je ons direct via onze emoties toebrengt vol overgave en passie. Vertel ons de synchronisatie van het moment, de camera en de omgeving. Dit is de kans om een grote indruk te maken op de wereld door jouw fotografische vaardigheden te laten zien, ook al is deze gemaakt door 600 megapixel ogen. We hebben jouw woorden nodig om een venster te kunnen maken die ons in staat stelt om te denken, zien, aanraken en luisteren zoals jij toen deed tijdens dat ultieme moment!

De juryleden.

Onze juryleden kunnen niet wachten op jouw meesterwerk! Wij wensen je een prachtige dag tijdens het schieten van jouw ultieme fotomoment. We zullen oprecht vereerd zijn je inzending te mogen ontvangen.

ONS DOEL.

Ons doel is om fotowedstrijden te organiseren die GEEN grenzen stelt aan de kwaliteit van jouw apparatuur of hunkert naar de esthetische achtergronden van ‘Bokeh’.

We willen ons graag concentreren op de hartverwarmende, opbeurende, inspirerende, en natuurlijke beelden die ons doen stoppen en nadenken over hoe opwindend het is om deel uit te maken van deze zeer betoverende maar toch dramatische wereld van vlees en bloed.

We willen foto’s zien die ons inspireren om ook de camera erbij te pakken en te fotograferen om vervolgens weer een inspiratiebron te zijn voor andere. Foto’s die ons ertoe brengen contact op te nemen met de fotograaf en ze te complimenteren met hun prachtige beeldwerk als voorbeeld stem voor anderen.

We willen de kunstwerken in boeken plaatsen en ze naar jou terugsturen zodat je altijd een stuk van jouw eigen kunstwerk kunt terug vinden op uw salontafel.

Dus word onderdeel van iets dat je inspireert en je duwt in de richting van ‘ik zou graag willen zijn’ naar ‘ik ben geworden’.

TellysPhotos.com                                                                                                                                            Competitie zonder grenzen.